23 Ağustos 2008 Cumartesi

Atatürk'ü Unutturmak !


Atatürk'ü Unutturmak

19., 20.,21.... Kısacası 19.yy'da dünyaya gelmiş ve dünya ve Türkiye üzerinde hala daha hissettiren en büyük asker ve siyaset adamı Mustafa Kemal, tüm dünyanın kabul ettiği bu vasıflardan sıyırılarak ilkeleri, inkilapları, düşünceleri, oluşumları... kısacası adnında dair ne varsa dört bir koldan taciz ediliyor. Üstelik bu tacize girişenler, AB, ABD, PKK.. gibi dış mihraklar değil, kendi ülkesinin politikacısının oyunlarına alet oluyor.
O'nun ilkelerinin 'odağı haline gelen' partiler, onu reddeden şirketler, O'nun yerine Humeyni'yi seven kızlar gibi 'kendi memleketindeki vatandaşı da bu karalamanın içine çekiliyor.

Ne demişti AB 1999'da 'uyum paketlerine göre' resmi binalarda devlet büyüklerinin resmi olamazmış ! Atatürk resimleri kaldırılacakmış !

Özellikle son altı senedir yürütülen 'çağdaş' ve 'full teknolojik' alanlarda yürütülen kampanyalar ile Atatürk ve Atatürkçü'lük karalanacakmış !

Atatürk maskesi altında iş çeviren ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) üyeleri göz altına alınacakmış !

Atatürk'ü seven gazeteciler 'halkı silahlı direnişe teşvik ile kışkırtacak'mış !

Okullarda 'cemaatçi' öğretmenler öğrencilerin zihinden Atatürk'ü silecekmiş !

Bunlar ve bu gibi bir çok örnek var. Ama en son örnek çok çarpıcı !

ATATÜRK RESİMLERİ PARADAN KALKACAKMIŞ !

Yooook yaa ! Daha bir ay öncesine kadar 'laikliğin odağı olması tescillenen AKP'nin son icraatı ! Önceki 'Gençleri Koruma Yasası' fiyaskosundan sonra bir fiyasko daha !

Amaç gayet açıktır ! ATATÜRK'Ü UNUTTURMAK !

Önce ilkelerine göz dikip sabıkalı oldular ! Atatürkçü'lere gözdağı verip, Atatürk'çü basına baskı kurdular ! Bunlar yetmedi şimdide paradan resmini kaldırıp gelecek kuşaklara unutturmaya çalışıyorlar !

Bu icraata kalkışanlar 10 Kasıma gelmeyip de ''saat çalmadı'' bahanesi uyduran DTP Diyarbakır'lı siyasetçininki kadar küstahça bir davranıştır ! O gün bunları eleştiren AKP'liler bugün içine düştükleri tutarsızlıkların farkında değillerdir !
Atatürkçülük, kalan son kağıdı pankart yapıp, onu savunmayı bilecek kişilerin omzunda CUMHURİYET değerleri ile birlikte yükselecektir !

Cumhuriyetçiler ve Atatürkçü Gençlik fırtına kuşudur ! Rüzgara karşı uçar !
Bu saçma girişimin derhal engellenmesini istiyoruz !
İlkelerinin 'aykırı odaklarını', yarı sömürü olan ülkeyi tam sömürü haline getirmeye çalışan AB ve ABD'yi, O'nun düşüncesi dışında bir devlet düşünen, hayalini kuran, içinde yaşatan DAHİLİ ve harici kişiler, ülkeler istemiyoruz. Gençlerimizi uykudan uyandırarak yolumuza devam edeceğiz ! Mustafa Kemal'in dediği gibi ''BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR!''

ATA'MIZA SAHİP ÇIKALIM !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşım gerçekten çok güzel yazmışsın sonuna kadar sana katılıyorum.. Tayyib'in suyu iyice ısındı artık. PAradan da ATATÜRK'ü kaldırırsa Türkiye kesin karışır.. ve Sonunda herkesin istediği gibi Askeriye yönetimi aLır.. Zaten artık Tayyib'e ABD'de yardım edemez.. ADam kendi derdini bırakıp Tayyib'le mi ilgilenecek. Tayyib mort. En fazla 1 sene