13 Aralık 2008 Cumartesi

Teşekkür, Saygı, Sevgi, Güzel Bir Gün... !

Eveeeeet, günler sonra geri gelmek... Dün hayatımın en güzel günlerinden birisini yaşadım. Sürekli fotoğraf çekerek.. Daha doğrusu çekilerek... Hafif bir kırgnlığım vardı, ona rağmen hava koşullarına direnerek, hasta olacağımı bilerek cengaver gibi dolaştım... Neyse, saat 12:30'da, sakalı gıdığını kapatmış bir adamın fetvası ile başladı Taksim macerası. Neyseki çok geçmeden geldi Duygu Silsilesi...(bkz: izleniyorum) Kısaca Duygu benim için.. Yürüdük İstiklal'den aşağıya doğru... Ara Güler'in kafesine gittik bir ara sokaktaki, ben ilk kez gidiyordum, O'da oradaydı, kendi kafesinde, arkadaşları, sevenleri, imza attıranlar defterlere falangayet güzeldi... Oturduk bişeyler içtik, az sonra da resim çekmeye gidicektik bol bol... Kırılganlığım ve utangaçlığımı atlatmam için iyi bir sıçrama tahtası oldu. Tam oradan ayrılıyorduk ki, bir başka blogcu geldi, Ecem geldi, (bkz: clementine) ilk kez karşılaştık, selamlaştık falan... Şaşırdım bu tesadüfe.
Daha sonra çekimler için gittim, fotoğrafcım birazcık kıskandırıcı, gizemli hareketler yaptı... Çektiği fotoğrafların hepsini göstermedi mesela süpriz olması için, tamam dedik, öyle olsun dedik. Ama emindim çok güzel şeyler çıkacağından, o yüzden pek ses etmedim... Dönerken ise metroyu tercih ettim, durağıma geldiğimde kalkamayacağımı hissedince gerçekten çok kötü oldum, iyice hasta olmuştum, evde ıhlamurun olup olmadığını düşüne düşüne, burnumu çeke çeke geldim eve... Saat 21:00 olduğunda burnumdan nefes alamıyordum. Hala daha alamıyorum, söylemek istedim. Ama, hastalıktan çok, her anı güzel geçen bir günü düşündüm. Dolaşmalı, yorucu, ama keyifliydi kısacası... Resimlerin hepsini koymayı düşündüm bir ara buraya, saat 15:00 sularında ulaştım hepsine... Sonra, gizemli kalmanın daha güzel olacağını düşünerek, bir tanesini blog profili için ekledim.. Açık söylüyorum, kendimi bişey sandım resimleri gördükten sonra. Herşey için, tekrar tekrar teşekkür ediyorum Duygu'ma burdan, saygı ve sevgi ile... Günün resimlerinden bir tane koyuyorum şimdi (:

3 yorum:

clementine dedi ki...

guzel,ozel.
gecmis olsun gokmencimcim.
günü güzelleştiren bendim de neyse.:P

Jacqueline dedi ki...

canım benim o gün için yazı yazman beni nasıl da mutlu etti anlatamam. çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. daha nice eğlence dolu günler geçirmemizi diliyorum yakışıklı modelim (:

Gökmen Kaya dedi ki...

ne dmek canım... umarım daha güzelleri olur... :) bu arada, saol Ecem hanım tekrardan... :)