19 Mart 2010 Cuma

Selam, selam, selamlar...

Selam size çirkin kızlar tarafından beğenilen orta direkten olan "idare eder" erkekler. Selam sizlere her bildiğini doğru sana ukala kızlar... Selam size kalp kırmakta usta, tamirde çırak olanlar... Karnı bir damla suyu alamayacak kadar dolu olanlar, size de selam... Selam bu blogun daimi okuyucusu ya da misafiri.

Dünya gerçekten bir oyun sahnesidir. Ayrıca o çok etkilendiğiniz aşk filmleri de setlerde çekilir. Kaderin ağına bacağı takılmış, sırt üstü düşmüş bir ermişseniz, size en büyük sevgilerimi yolluyorum... 

Sıkıntılıyım. Kendimce kurnazım. Bilgisayarım bozuldu, annemle Bihter-Belül muhabbeti yapıyorum. 

Ve sevgili blog okuyucuları, sorun büyük... Yani masrafın altına girmem gerekecek, ki şu an bile üzerimde 8-9 lira para var... Eee, öğrenciliğin zorlukları diyelim. Neyse ki mutluyum. 

Durumlar böyle. Sayfasını okumayı özlediğim yazarlardan, facebook hesabımdan, güncel haberlerden... Her şeyden uzağım ben haber merkezinde olmadıkça. Şu an da haber merkezindeyim mesela ama az sonra evin yolunu tutacağım. 

Selam ile başladık, veda ile bitiriyoruz.. Zaten selamlar var ise, vedalar da vardır. 
Haydi güle güle, bir kaç günlüğüne...

4 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

ahahah çok içten harika bi slm olmuş, selam o zaman :D

Alessia Wenders dedi ki...

sanada selamlar olsun gökmeen,her ne kadar ben o grupların arasında yer almiyor olsamda :P içimde azicik vardir elbet ama.. :) (buarada bkogumu değiştirdim yeniden fallowlamalısın tatlim..kendine iyi bakman sevgi ile kalman dileği ile..)

Serkan Erden dedi ki...

Gökmen'im çok güzel bir yazı olmuş inan, gecenin bir yarısı yüzümde bir tebessüm oluştu.

O etkilendiğimiz aşk filmlerinin setlerde çekilmesi vurgusu mükemmeldi ayrıca. Ellerine sağlık.

Eylül, dedi ki...

''ayrıca o etkilendiğiniz aşk filmleri sette çekilir''

neden söylüyorsun ki bunu şimdi. o başrol olmuyor musun sanki.. oluyorsun işte. :)