15 Temmuz 2008 Salı

Peygamber Recep Tayyip Erdoğan




Gördüğümde şok oldum gerçektende ama o kadar büyütmedim, çünkü kullanılan, ezilmiş, kandırılmış, sömürülmüş, alaya alınmış halkımızda görüldüğünde şaşırtan, ama bu şaşkınlığı kısa zamanda atlattığımız olaylardan birisi bu yaşanan.

Halkın gözünde (sadece belli bir kesime yaranarak) kahraman olan, vatanperver olan, satıp savursa bile değerini yitirmeyen, PKK liderine sayın dese bile gözden düşmeyen, seçimden önce (özellikle belediye başkanlığı döneminde) şeriat propagandası yapan, daha düne kadar hakkında 8 hırsızlık davası olan ama sonunda bazılarından aklanan sevgili başbakanımız R.T.E sonunda PEYGAMBER ilan edildi... Bilmiyorum ne kadar şaşıracaksınız.

Bu satırlar kime ait peki: Denizli'de emekli imam eşi olan Fatma Durmuş'a ait. ''İlahilerle Hakka Çağrı'' adlı ilahi kitabında işte yukarda gördüğünüz satırlar var ne yazıkki.


CHP İl Başkanı Ali Kavak, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından onaylanan, 10 bin adet bastırılan ve ücretsiz dağıtılan kitapta, halkın kin ve düşmanlığa teşvik edildiği, Atatürk'e hakaretlerde bulunulduğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Peygamber ve Allah gibi gösterildiği iddiasıyla Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Üzücü olan taraf ise Diyanet İşleri bakanlığı gibi bir kalemin onayından geçerek yayınlanmış olması.

Kitaptan bir bölümde ise şu şiir var dikkatinizi çekmek istediğim:
179-182 Sayfalar `Tayyibim' isimli şiirden:

-Nerede hürriyet, cumhuriyet. Bütün taşıdıkları kötü niyet. Sade başörtüsünde vardır diyet. Suçun şiir değil dini yaşaman. Nerede dini hür vicdanı hürler. Atatürk'ün yolunda yürüyenler, okullardan kızları kovuyorlar. Suçun şiir değil, dini yaşaman. Halkçılık, insan hakları nerededir. Nerededir imam hatipliler, kurslar. Okusa da işe alınmaz bunlar. Suçun şiir değil, dini yaşamak. Tayyibim nerededir bu eşitlik. Bütün sevdikleri sarhoşluk, pislik. Deniz kıyısından bizler tiksindik. Nüfus cüzdanımızda dinimiz İslam, yaşayışta dinimiz Hristiyan. İş vermezler sonra mecbur yaşaman. Böyle yapanlar askeriyeymiş derler. Oradaki erler de bizim erler. Askeriyemiz yapmaz böyle şeyler. Nerede Necmettinler, Menderesler. Şart koşmuşlar leylek gibi açmayı, sindirmişler bunlar bizim atalarımızı. Oğlanla kız okurlarsa beraber, Sokaklar atılan çocuklarla dolar. Pamukla benzin ateşte durmazlar. Şuçun şiir değil, dini yaşaman. Tayyip Allah yolunun bekçisidir. Tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir. Sevenlerini üzmek de aynıdır.

Kitaptan daha bölümler var... Çok var hemde... Zamanı geldiğinde paylaşmak üzere saklıyorum...
''BUGÜNKÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'' adlı yazımda Abdullah Gül'ü ''peygamber'' görenlerden bahsetmiştim, şimdi ise R.T.E'yi görenleri 'resmi' bir kaynaktan, göstererek iletiyorum.

Bugünün 'gencini, yaşlısını, çoluğunu, çocuğunu' Atatürk'ün kurduğu kutsal Cumhuriyetimizi korumaya çağırıyorum.
Sadece bir miting, bir gösteriye gitmekle de kalmayalım. Ayın 19'unda saat 11'de Kadıköy İskele Meydanında yapılacak olan mitinge, tüm kıymetli ve vatansever cumhuriyet çocuklarını bekliyorum.
Örgütlü on kişi, örgütsüz 'yüz' kişiden daha etkilidir.

CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

Hiç yorum yok: