15 Şubat 2010 Pazartesi

Atatürkçü blog yazarlarına çağrıdır...

İsteğimdir. Kırmaz iseniz çok mutlu olurum... Atatürk'ü neden seviyorsunuz? En çok neden minnettarsınız? Fotoğrafını gördüğünüzde ne hissediyorsunuz...

Bunlar yanıtlanması gereken sorular değil. Sadece örnektir.
Yazacağız şeyleri kendi sayfanıza yazarsanız daha edici olur. Zaten birbirini takip eden arkadaşlar kimin ne yazdığını görüyor. Yazının sonuna ise bu zincire bir hatırlatma eklerseniz "sende yaz okuyucu" diye, daha daha makbule olur

Sevgiler hepinize..

4 yorum:

Doğa dedi ki...

Ne çok şey var yazılacak ama böyle sorduğundada boğazımda bütün kelimeler düğümleniveriyor. Hangi birinden bahsedeyim diyorum.. Sonsuz kere minnettarım ben O'na hangi birini yazacağım ki diyorum..
Bu kadar mükemmel biri de olabiliyormuş diyorum.Kelimelerde bir yere kadardır bazı şeyler için Atatürk'ü anlatmak böyle bir şey işte. Ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim olmuyor olmuyor. Yetmiyor.Çok kritik ve tehlikeli bir soru vardır.3 kişi boğuluyor.Annen,Hz.Muhammed ve Atatürk. Tek bir şansın var hangisini kurtarırsın ? Kimin ne cevap vereceği umrumda değil kimseyi yargılamam kimsede beni yargılayamaz. Tarih öğretmenimiz bunu sınıfa sorduğunda hiç düşünmeden Atatürk diyen tek kişi bendim.Ailem böyle öğretti bana.Ama sadece onlardan duyduklarımla yetinmedim hep araştırdım.Hakkında yazılan bütün kitapları okudum.Okudukça daha da bağlandım.O'nun herhangi bir belgeselini seyredeyim içimde sanki evlat acısı oluşur.Tabiki bir o kadarda gurur.Acaba diyorum hakediyormuyum.Bize emanet edilen herşey için neler yapıyorum.Bazende böyle suçluluk duygusu kaplıyor beni O'nun yaptığı muazzam şeylere bakınca.Şimdi ise kemikleri sızlıyordur diyorum.Başımızdakilerin neler yaptıklarını duyunca.Çıldırıyorum.Sinirimden kuduruyorum.Ama ne çare.

Çok uzattım daha da yazarım aslında bitmez yazmakla.. Anlatmakla bitmez .Doğduğum günden beri Atatürkçüyüm ben ,kendimi bildim bileli O'nun ilke ve inkilapları yolunda yürüyorum.Bundan sonrada öyle olacak..

Gökmen Kaya dedi ki...

her kelimene katılıyorum... teşekkürler ediyorum....

Hatchipu dedi ki...

yazdim bende. aklimdaydi böyle bir yazi hep. sagol, sende tetikledin ve sonunda gerceklestirdim.

Hatchipu dedi ki...

http://hatchipuseflilatunturk.blogspot.com/