12 Ağustos 2010 Perşembe

Olsun ama böyle sevgili

Sırtıma zıpla yeri gelince. Saçların açıkken de güzel olsun topuz olduğunda da...
Her daim güzel kok. Güldüğünde gömleğimin düğmelerinin kopacağını hissedeyim. Sana kitap okumama, kötü sesimle şarkılar söylememe izin ver. Elbisen kirlendiğinde kızma kimseye. Çoğu zaman gülüp geçmeyi bil. Filmlere gidelim, yemekler tadalım.. Hatta maça gidelim el ele. Sami Yen'de bağıralım deliler gibi. Konserlere gidelim bir de. İçkiye düşkün ol. Sabahın 5'inde, bir kaldırım taşında, ben yanında, rujun yanaklarına taşmış elinle silmekten... Sıkılmayalım. Sana kırıcı olduğumda bil içimi. "Yeter, konuşmak istemiyorum" dediğimde susmasını bil. Düşünme bir de ileriyi. Her harekete ayrı anlamlar yükleyip ona karşılık vermeye çalışarak yaşama. Hesaplarla gelme bana. İnanalım aşkımıza iskelelerdeki saatin doğruluğu kadar. Uyu bazen de omzumda. Bazen de kollarımda... Ve mutlaka uyandığında güzel ol. Önümüzdeki günün hayalini kurarak uyumalıyım. Arkadaşlarımız bizi anlatsın birbirine. Bir de filmimiz olsun.

Devamı var aslında...

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Arkadaşım cok begendim devamını bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

Devamı niye yok ee yarıda kesilmiş film gibi oldu...

Gökmen Kaya dedi ki...

Batıkan teşekkür ederim yorumuna, yazacağım devamını.. :)

Gökmen Kaya dedi ki...

Pıfidoot, belki de böylesi güzeldir yarım yarım :) sonu gelmeyecek gibi ayrıca bunun :) sürekli yazabilirim hakkında. :)

Unknown dedi ki...

Devamı demek istediğim yazılarının devamı.Bu yazının böyle kesilmesi hoş bi hava katmıs birde eklemek istediğim keske böyle olsa... ;)

lazanya dedi ki...

Önümüzdeki günün hayalini kurarak uyumayalım da nedir? bunu diyen adam defolup gider. sen hayal kurmazsan, kimse seninle hayal kurmaz gökmen.

sen neler yapacaksın sevgiline, hep isteklerini yazmışsın...

valla atarlandım :D bu erkek blogları hep böyle!

Gökmen Kaya dedi ki...

ah lazanya.. hesaplı yaşanan şeylerden sıkıldım ben. bilerek atılan adımlardan... "o 2 kere aradı ben 3 kere neden arayim" düşüncelerinden... sıkıldım bunlardan ben. insan bazen gözünü kapatmayı bilmeli.

Gökmen Kaya dedi ki...

batıkan bu arada yorumuna tşekkür ederim. çok saol :) elimden geldiğince yazacağım... :)

A-H dedi ki...

uyandiginda guzel olacak?? uzgunum ama yok oyle bir sevgili :))

bu arada cok guzel yaziyorsun ;)

Gökmen Kaya dedi ki...

zaten bu satırlar birazcık ütopya gibi değil mi=) ancak ütopya bir dünyanın içine böyle bir kadın koyablirsin =)
ama belki de vardır (:
en azından güzel gelebilecek birisi göze (:

iltifaatın için de teşekkür ederim (:

Hazel dedi ki...

geneline bakıldığında yazı muhteşem ama cidden, yan uyanınca güzel olacaktan kastın ne :D güzellik tanımının ne olduğuna da bağlı gerçi...neyse uzatmayayım zaten eski bir yazı =) kısaca beğendim.


hazalll =)